Hva er Geckotek?

Hva er Geckotek og hvorfor bruke dette?

En god grunn til å bruke geckotek plater er for å fjerne problemet med 3d filament som ikke fester seg til byggeplaten. Det finnes mange måte å løse problemet, men Geckotek har utviklet en overflatebehandling på byggeplaten slik den binder seg til de aller fleste utfordrende filamentene på markedet. Det er laget til å være efektivt, enkelt og forhindrer noen form for forarbeid.

Hvordan det fungerer kan du se her.

Når man skal velge bygge plate er det viktig man velger riktig type. På denne siden er en kort beskrivelse av Hot og Cold.

EZ Stick Hot er for 3D-skrivere med oppvarmede senger. Ved oppvarming gir det maksimal klebrighet og smertefri frigjøring når det avkjøles. Vi har designet denne overflaten for å møte behovene til ingeniører og designere som ikke vil rote med tape og lim. Dette er den ideelle overflaten for alle som ønsker å få mest mulig ut av sin 3D-utskriftsopplevelse. Det fungerer med ABS, PLA, PETG, Nylon, Flexibles og mer.

Hot Sheet info : Engelsk

EZ-Stik Cold er for 3D-printing av PLA ved romtemperatur. Ingen behov for en oppvarmet byggeplate. Vi snakket med mange lærere som foretrekker de ikke-oppvarmede 3D-skriverne for deres sikkerhet og overkommelighet. EZ-Stik Cold er den ideelle overflaten for skoler og biblioteker. Det er primært for PLA, men fungerer også for noen PETGer.

Cold Sheet info : Engelsk

Om det skulle hende du har en 3d-printer vi ikke støtter og ikke har tilgjengelig i butikken, kan du kontakte oss. Vi er i stand til å produsere magnet basen til din printer.